Reviews Bruidsparen

J&H 04.03.2022

Super dag gehad. Marion heeft van te voren een pre wedding shoot gedaan, en we hebben van te voren een keer een gesprek gehad. Dit was allemaal duidelijk. De foto’s mooi, dus vol vertrouwen op naar de trouwerij. Ze was mooi op tijd. Ze ziet de mooie momenten direct en legt alles in een keer goed vast. Makkelijk in communicatie en duidelijk. Op de dag zelf hebben we verschillende plekjes gebruikt. Maar ook binnen 5 minuten zorgt ze ervoor mooie plaatjes te schieten. Trouwboek is vlot geleverd en prachtig geworden. Dankjewel Marion. We raden je zeker aan.

J&L 17.12.2021

Wij zijn super blij dat we voor Marion Fotografie hebben gekozen om onze bruiloft te laten fotograferen! Dankzij de aangeboden loveshoot en de kennismaking konden we elkaar goed leren kennen, waardoor Marion voor ons vertrouwd voelde! Tijdens het fotograferen stuurde ze ons aan in de poses, waardoor wij prachtige foto's hebben mogen ontvangen! De foto's verwerkt ze in een fotoboek waarvan wij de indeling en kleuren prachtig vonden. Het boek was overigens super snel klaar! Ook de omslag van het boek is prachtig en ligt bij ons als accessoire in huis, waardoor we nog elke dag ervan mogen genieten! Marion is een lieve en enthousiaste fotograaf, maar wel rustig waardoor zij prettig aanwezig is op de dag zelf. Wij raden Marion Fotografie zeker aan!

P&A  10.09.2021

W&G  03.09.2021

N&A  19.08.2021

Vrijdag 10 September was onze trouwdag. Vooraf gaan hebben wij een loveshoot gedaan voor de foto's voor de trouwkaart. Voor een vriend ( nu man ) die absolut niet van foto's maken houd. Was de klik gelijk goed met marion en ging alles heel gemakkelijk. Vooraf gaande onze trouwdag heb ik met marion besproken hoe de dag ging lopen en locatie van de foto's. Ook fijn dat marion zelf met ideen komt omdat je natuurlijk zelf al genoeg te regelen hebt voor de grote dag 🙈 Tijdens onze trouwdag was alles ondspannen. Marion neemt de tijd voor je en je merkt bijna niet dat marion er is. Marion let op de kleine details en luisterd naar jou wensen. Tijd, geduld en passie voor haar werk. Wij hebben het heel fijn ervaren met uitwerkig tot geweldige foto's ❤ Bedankt voor alles Liefs Peter en Annemijn Woort. ❤

Lieve Marion,
Onwijs bedankt voor de prachtige foto's die je op onze trouwdag hebt gemaakt.
Op de dag zelf stelde je ons heel erg op ons gemak en was het ontzettend gezellig. We hebben veel gelachen en dat maakte dat het een ontspannen sfeer was.
We kunnen je zeker bij iedereen aanbevelen!

Marion was vanaf het kennismakingsgesprek echt onderdeel van onze bruiloft. Het was al een hele belevenis om vooraf samen de love-shoot te doen en vol spanning op de beelden te wachten. Op de dag zelf was er een relaxte sfeer en hoefden we ons nergens zorgen om te maken. We zijn super blij met de foto's en we zullen ze nog vaak terugkijken! Onze wens was een iets minder bewerkte foto, dus iets neutraler en minder 'bruin'. Daar heeft ze zeker rekening mee gehouden. Verder was het contact met Marion top, het is haast jammer dat je elkaar straks niet meer spreekt. Bedankt!

J&W 18.06.2021

'Marion fotografie in 1 woord fantastisch. Vanaf het eerste gesprek was er een hele ontspannen en gezellige sfeer, uit de pre- weddingshoot en onze trouwfoto's zijn hele mooie foto's gekomen! Het contact met Marion was ook heel fijn , als we vragen hadden konden we een berichtje sturen. Marion is professioneel, heeft oog voor details en bewaart de rust tijdens de stressmomenten!'

N&L  04.06.2021

'Foto's maken met Marion was ontzettend leuk! Van te voren hadden wij niet echt ideeën bedacht voor trouwfoto's, Marion kwam met super leuke ideeën en hier zijn echt de meest mooie foto's uitgekomen!
De sfeer was heel ontspannen en we zijn helemaal verliefd op onze trouwfoto's!'

J&R  21.05.2021

'Lieve Marion,  Ontzettend bedankt voor het maken van de foto's van onze bruiloft. En wat zij we blij met het resultaat! Je stelde ons op ons gemak en paste je aan op onze wensen en planning. Je hebt onze dag perfect weten vast te leggen. En we vinden het super dat in november ook weer aanwezig bent om het tweede deel van onze bruiloft vast te leggen! '