Hey jullie, aankomend bruidspaar!

Wat leuk dat jullie gaan trouwen ! 

Als je gaat trouwen besteed je veel tijd aan de voorbereiding van jullie bruiloft. Het is tenslotte de mooiste dag van jullie leven! Als het eenmaal zover is, vliegt de tijd voorbij. Hoe fijn is het dan om samen nog jaren na te genieten van jullie mooie herinneringen aan deze bijzondere dag? Bruidsfotografie zorgt ervoor dat jullie mooie trouwfoto’s krijgen om jullie hierbij te helpen.

Als fotograaf is het mijn passie om een trouwreportage te maken die een goed beeld geeft van hoe jullie bruiloft eruit ziet zonder veel geposeerde foto’s. Ik leg graag de details vast die jullie met veel zorg en aandacht hebben uitgezocht. Tijdens jullie bruiloft probeer ik zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, zodat ik juist de kleine spontane momenten tussen jullie als bruidspaar en jullie gasten kan fotograferen. Hierdoor komen jullie puur en zoals jullie zijn op jullie trouwfoto's te staan!

Ik heb verschillende pakketten samengesteld (vanaf €1399,-) zodat jullie genoeg keuze hebben & de dag naar jullie eigen invulling kunnen samenstellen. Deze pakketten kan je vinden in de trouwbrochure die te ontvangen is via het contactformulier hiernaast. 

De pakketten zijn inclusief reiskosten tot 75 km vanaf Genemuiden, kennismakingsgesprek en een prachtige usb stick waar jullie datum op gegraveerd staat! 

De pakketten zijn exclusief trouwalbum. Deze kan er wel bij besteld worden. De albums worden gemaakt door Konpoli Nederland. Dit is een leverancier die alleen met handgemaakte albums werkt die levenslang meegaan. 

Wie weet, tot snel! 

Liefs, Marion

Contactformulier