Maar wie is die fotograaf nou? 

Mijn naam is Marion de Haan en ik ben geboren en getogen in het mooie plaatsje Genemuiden. 

Ik ben 24 jaar oud en per 1 januari 2023 fulltime bruidsfotograaf. 

En waarom fotografie voor mij? 

Ik ben altijd al gek geweest op het perfecte plaatje creëren en heb het altijd al fantastisch gevonden om samen met vriendinnen foto's te maken. Nieuwe plekjes op te zoeken en gewoon struinen door de natuur. Ik vind het heel erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en hun blij te maken met de foto's die we hebben gemaakt. Elk mens is ook bijzonder en mooi op zijn of haar eigen manier en tijdens zo'n fotoreportage komt dat heel goed naar boven bij de mens. Elke manier van fotografie vind ik fantastisch, is het een klein baby'tje samen met kersverse ouders, een gezin vol puberkinderen (die eigenlijk niet op de foto willen maar halverwege de fotoreportage zijn hun vaak het enthousiast) of is het een verliefd stel! Alles is fantastisch en ik geniet volop van elke fotoreportage.

Welke momenten zou ik adviseren voor het boeken van een fotoreportage? 

Zonsopgang en zonsondergang, deze momenten zijn zo fantastisch mooi. Het mooie zachte oranje licht maakt elke foto magisch. Wil je het liever op een ander tijdstip? Geen probleem. Geven ze heel veel regen aan? Geen probleem, als jullie willen verplaatsen we gewoon de fotoreportage kosteloos zodat jullie de mooiste plaatjes ontvangen. 

Hoe zou ik mijn manier van fotograferen omschrijven? En hoe ga ik te werk?

Tijdens de fotoreportage maken we gewoon gezellige praatjes, zo kan ik jullie beter leren kennen en jullie ook mij. Dit geeft een vertrouwde sfeer. Hebben jullie ideeën voor een locatie of voor een positie tijdens de fotoreportage? Geen probleem, alle ideeën zijn welkom en ik ga daar zeker wat mee doen. Mijn manier van werken is dus heel open tijdens de fotoreportage en vol spontane ideeën. Dus sta bijvoorbeeld niet gek te kijken wanneer ik vraag of jullie de boom in willen klimmen haha. Mijn manier van bewerken is alles in warme/donkere tinten maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in mijn portfolio of neem contact met mij op via het contactformulier. 

 

Liefs, Marion